Skip to content

Sisa Zorggroep

Wie wij zijn en waar wij voor staan

Onze thuiszorgorganisatie

Sisa Zorggroep is een kleine thuiszorgorganisatie, gevestigd in Rotterdam. We bieden (multiculturele) zorg en ondersteuning in de regio Zuid-Holland. In onder meer Rotterdam, Den Haag, Leiden en Delft. Wij werken daarbij samen met verschillende partners.

Onze kernwaarden

In onze zorg staan vier kernwaarden centraal:

  • Gelijkwaardigheid
  • Aandacht
  • Medeleven
  • Deskundigheid

Wat is multiculturele thuiszorg?

We richten ons op multiculturele thuiszorg: zorg aan mensen van een niet-Westerse afkomst. Dat is onze kracht. In onze teams werken medewerkers met verschillende culturele achtergrond. We begrijpen u en we snappen wat u belangrijk vindt. En wat u wel en niet wilt. We houden rekening met uw geloof, cultuur en gewoonten. Samen bekijken we welke medewerkers het best bij u passen.

Vertrouw op onze kwaliteit van zorg

Wilt u graag thuiszorg van ons? Dan bekijken we samen welke zorg of ondersteuning u nodig heeft. En op welke tijden. Natuurlijk wilt u niet steeds een andere zorgverlener aan uw bed. Daarom werken we in kleine teams. Onze medewerkers hebben de juiste deskundigheid en ervaring. Ze zijn betrokken en gemotiveerd. En ze volgen regelmatig een scholing of een training. U kunt dus vertrouwen op de kwaliteit van onze zorg, volgens de laatste ontwikkelingen. Zie ook wat onze cliënten zeggen.

jenny
Jenny Simson

“Dankbaar dat ik kan werken in de zorg.”

Na bijna twintig jaar lang gewerkt te hebben in de logistiek, waarvan de laatste jaren als douane declarant, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik besloot de knoop door te hakken en te kiezen voor werk waar mijn hart ligt. Het werk in de zorg waar ik ooit als twintigjarige bijbaantjes had als helpende in de zorg.

Inmiddels heb ik mijn diploma verzorgende IG-3 behaald en werk ik als zelfstandige in de zorg. Iedere dag werk ik met veel plezier en is er de behoefte bij mij ontstaan om me verder te ontplooien. De logische stap voor mij was dan ook om de opleiding HBO-V te gaan doen.

Mijn werkervaring in de logistiek komt Sisa Zorggroep goed van pas. Het procesgericht werken, plannen en organiseren in combinatie met het ondernemerschap in de zorg is ideaal voor mij.

Pic_Hellen
Hellen Simson

“Empathie! Dat is voor mij vanzelfsprekend.

Ik heb twintig jaar gewerkt als helpende in de palliatieve zorg. De ervaring die ik al die jaren heb opgedaan, is van onschatbare waarde geweest en heeft me gemaakt tot wie ik nu ben, “iemand die vanuit zijn hart en gevoel aan het bed staat.” De waardering die ik daarvoor terug krijg is groot en onbetaalbaar!

De vele veranderingen in de zorg hebben ervoor gezorgd dat het niet goed gaat in ‘zorgland’. Door grote personeelstekorten is de kwaliteit van de zorg achteruitgegaan. Dit is voor mij de drijfveer geweest om verder te studeren. In 2017 heb ik de MBO-V opleiding met succes afgerond en inmiddels ben ik begonnen met de HBO-V opleiding. Bij Sisa Zorggroep ga ik mij vooral richten op het coördineren van de zorg.