Skip to content

Sisa Zorggroep

Onze zorg

Blokzorg

Blokzorg

Bent u chronisch ziek? Herstelt u van een operatie? Of heeft u extra begeleiding nodig vanwege dementie? Wij ondersteunen met blokzorg. Dit betekent dat we een aantal uren achter elkaar langskomen voor thuiszorg. Het gaat om intensieve zorg met onder meer veel verpleegkundige handelingen.

Ochtends of ’s avonds een paar uur

Blokzorg houdt in dat we een aantal uren achter elkaar langskomen om u te ondersteunen. Heeft u moeite om ’s ochtends op gang te komen? Dan helpen we u bijvoorbeeld met douchen, aankleden en eten. En met de medicatie. We nemen de tijd, dus u kunt rustig aan doen. We kunnen ook ’s avonds komen, voordat u naar bed gaat. We helpen u dan met uitkleden, tandenpoetsen en naar bed gaan. Een geruststellende gedachte. Ook hiervoor geldt: we hebben de tijd, geen stress.

Klein team, vaste gezichten

Vaste gezichten zijn belangrijk, vooral als er sprake is van dementie. Daarom werken we met kleine zorgteams. U krijgt dus niet steeds een andere zorgverlener thuis waar u aan moet wennen. Dat is het voordeel van een kleine thuiszorgorganisatie: de persoonlijke betrokkenheid.

Multiculturele zorg

Ervaart u cultuurverschillen? Of problemen met de taal? Bij Sisa bieden we zorg aan mensen van verschillende culturen en afkomsten. Dát is onze kracht: multiculturele thuiszorg. In onze teams werken medewerkers met verschillende culturele achtergrond. We begrijpen wat u belangrijk vindt. En wat u wel en niet wilt. We houden rekening met uw geloof, cultuur en gewoonten. Samen bekijken we welke medewerkers het best bij u passen.