Skip to content

Sisa Zorggroep

Werken bij ons

 

Werken in de thuiszorg

Wil je graag werken in de thuiszorg? En doe je dat graag bij een prettige, kleinschalige organisatie met hart voor de mens? Bij Sisa Zorggroep hebben we regelmatig een leuke vacature. We zijn gevestigd in Rotterdam en richten ons op zorg in Zuid-Holland.
 
Sisa Zorggroep hecht veel waarde aan de ervaringen van de cliënten en het werkplezier van haar medewerkers. Wij zetten de cliënt centraal en geven jou de ruimte om de zorg zo optimaal mogelijk in te richten en daarnaast jezelf te ontwikkelen.

Bekijk onze actuele vacatures

Ben je enthousiast? Hieronder vind je onze actuele vacatures? Zit er niets voor je bij? Houd dan regelmatig deze pagina in de gaten! Of neem contact op.

Wil je liever aan de slag als ZZP’er? Maak dan gebruik van onze bemiddeling.

Vacatures

  • Op dit moment zijn er geen vacatures.

Stages

We staan open voor stagiaires:

Verzorgende IG niveau 3
MBO Verpleegkundige (niveau 4)

Volg je het leertraject Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4)? Stuur dan je cv en motivatiebrief (incl. informatie over je opleidingstraject) naar elisabethcare18@gmail.com

Erkend leerbedrijf

Sisa Zorggroep werkt samen met Elisabeth Care voor het vervullen van de leerwerkplaatsen waarbij ons doel is om de BBL leerlingen zoveel mogelijk uiteenlopede praktijkervaring mee te geven.
Na voltooiing van de opleiding vinden de meeste studenten snel een baan en worden alle kansen aangeboden om door te groeien binnen ons bedrijf. Elisabeth Care staat geregistreerd bij de Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) als erkend leerbedrijf.