Skip to content

Sisa Zorggroep

Onze zorg

Onze thuiszorg-diensten

Heeft u behoefte aan zorg thuis? Dat kan bij ons op allerlei manieren, eventueel in combinatie met particuliere thuiszorg.

Palliatieve zorg thuis

Komt het overlijden dichtbij? En is het de wens om thuis te sterven? Wij ondersteunen met palliatieve zorg thuis. We geven u in deze moeilijke fase zowel medische, sociale als psychische ondersteuning, tot aan sterven. Dat doen we volgens uw specifieke wensen.

Meer over palliatieve zorg thuis.

12- of 24-uurszorg

Kunt u niet meer zelfstandig thuis blijven wonen? Met intensieve thuiszorg kan het tóch. We geven 12- of 24-uurszorg. Bijvoorbeeld aan dementerenden, mensen met psychogeriatrische problemen. Of ter overbrugging van de tijd tot een opname.

Meer over 12- of 24-uurszorg

Blokzorg

Bent u chronisch ziek? Herstelt u van een operatie? Heeft u extra begeleiding nodig vanwege dementie? Wij ondersteunen met blokzorg. Dit betekent dat we bij u langskomen voor thuiszorg. Het gaat onder om intensieve zorg met veel verpleegkundige handelingen.

Meer over blokzorg

Wmo-ondersteuning

Ervaart u in uw dagelijkse leven problemen? En is het lastig om thuis zelfstandig te functioneren? Dan kunt u bij de gemeente terecht voor Wmo-ondersteuning. Denk aan verzorging en verpleging, hulp bij het huishouden of begeleiding in het dagelijkse leven. Wij helpen u graag.

Meer over Wmo-ondersteuning

Particuliere thuiszorg

Heeft u thuiszorg nodig vanwege ziekte, beperking of ouderdom? En wilt u meer zorg dan dat u vergoed krijgt? Dan kunt u voor deze extra zorg particuliere thuiszorg krijgen. Dat kunt u ook doen als u gewoon wat meer persoonlijke aandacht wilt.

Meer over particuliere zorg

Onze thuiszorg-diensten | Sisa Zorggroep, Rotterdam e.o.

U wilt meer weten over onze zorg-diensten? Geen probleem, we praten u graag en vrijblijvend bij.